Isabel

IMG_0477

Hey!

Ik ben Isabel. De keukenprinses en moestuinwroeter van dienst

Ik woon, kook en moestuinier in Genk, samen met mijn proefkonijn en sous-chef Brecht en onze inmiddels (long story) 10 kipjes en 3 haantjes (Axelle, Chloé, Sophie, Marie, Charlie, Evelientje, Pitou, Nelle, Odette, Doortje, Dave, Freddy en Hendrik)

Ik ben een echte gourmand en hou van alle leuke, lekkere, en fijne kleine dingen in het leven.

Ik ben een ochtendmens. ‘S morgens doe ik niets liever als eens goed gaan lopen in de Maten, onze achtertuin. In het echte leven werk ik als advocaat en ’s avonds durf ik me al eens af te reageren met een potje body combat, maar alleen wanneer ik geen andere plannen heb, die gepaard gaan met fijne vriendinnen en een goed glas wijn.

IMG_0206

 

Ik hou van avonturen, vakanties, uitstapjes en een goei stevige wandeling en een frisse neus. Ik ben een ‘ENFP’-persoonlijkheid en een ram van sterrenbeeld (jarig op 2 april) (kies maar wat je gelooft). Ik heb in ieder geval de pest aan de keuken opruimen :), maar je mag me wel altijd wakker maken om me mee naar de rommelmarkt te sleuren (of om op restaurant te gaan).

Ik droom van mijn eigen grote moestuin (working on it!), en een huisje in Barcelona.

Ik geloof in de dag beginnen met een glimlach. In enthousiasme en onnozeliteiten. Ik geloof dat lekker eten mensen gelukkig maakt. En dat wil ik met deze blog ook voor jullie doen!

Welkom en enjoy the party!

IMG_1352

P.S.: Je kan me vinden op Instagram, Pinterest & Facebook! Ik vind het geweldig jullie reacties te lezen.. dus laat gerust een berichtje achter!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s