Een jaar later .. en opnieuw zotte ideeën…

.. die wellicht wegens tijdsgebrek, zoveel andere dingen aan het hoofd, etc. opnieuw niet helemaal zullen kunnen worden uitgevoerd…

Maar wat geeft het?!

Ik schrijf graag, ik verblijd graag en ik sleur jullie graag mee naar die fijne wereld van mezelf, van onze keuken, van onze kippen en ditmaal (primeur!) van onze moestuin!

Het wereldwijdeweb bevat naar mijn mening een grote leemte: ik mis het gezellig moestuin(avontur)ieren. Uiteraard mogen de fijne schrijfsels van mmezsazsa niet vergeten worden, maar ook zij heeft het de laatste tijd vaker over klein boelekes (hetgeen ook wel fijn is, maar voor mezelf net iets minder relevant), dan over welk bed nu waar voor dient?!

Ik mis het vallen en het opstaan, het experimenten, het “hoe zit dat nu precies”, het “hoeveel zaadjes moeten er eigenlijk in één zaaipotje” van de modale (en tikje luie) moestuinmadam. Want op dat hele wereldwijdeweb lijkt het alsof alleen bibi ‘zomaar wat doet’ en ‘maar wat aanmoddert’, terwijl “de rest” precies wel weet wat en hoe en wat (argh,de frustratie).

Voor u dus, gij aanmodderaar, gij moestuin(avontur)ier, ga ik het komende seizoen af en toe (jaja, ben al niet zo pretentieus meer) verslag doen van mijn persoonlijk moestuinproject, om u alvast te laten zien dat gij, met uw geploeter, er niet alleen voor staat.

Voor u, gij lui (of misschien gewoon proper) sjat, wanneer gij geen zin hebt om (letterlijk dan) de handen vuil te maken, geen nood: ik voorzie opnieuw een aantal tuinrecepten ofwel van eigen oogst (!!!) ofwel uit ons wekelijks pretpakket (ik maak schaamteloos reclame: http://www.voedselteams.be).

Oh ja, voor ik het vergeet – Dagen zonder vlees start morgen, en opnieuw zal ik mijn (enigszins twijfelachtige) niveau van discipline testen. Ik genoot toenstraks alvast nog van mijn laatste goeie spaghetti bolognaise in veertig dagen tijd.

40 dagen, who’s with me?!

Schakel naar dit kanaal voor inspiratie en om te lezen hoe ik denk de carnivoor des huizes (en mezelf) hierbij te kunnen overtuigen/foppen (“ja hoor, falafel is gemaakt van een soort vlees (zogezegd)”, “… maar ge vond het toch lekker?!”).

Hoera voor isabelini 2.0 …

en wens me maar succes …

Peas (net gezaaid!) & Love

Isabel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s