Dag 10 Havermoutpannenkoeken

IMG_2700

Wat is er beter dan pannenkoeken als ontbijt?

Wel, gezonde pannenkoeken als ontbijt! (Met maar drie ingrediënten!)

Deze pannenkoeken zijn ongelooflijk simpel om te maken,

Vullen goed, zijn gezond

en zijn overdreven lekker!

Trommelgeroffel …

Recept:

Reken ongeveer 20 gr. havermout per pannenkoek.

Reken ongeveer driedubbel zoveel ml. halfvolle melk.

Dus voor twee pannenkoeken zou ik 40 gr. havermout en 120ml. melk nemen. Voor vier pannenkoeken 80 gr. havermout, 200-250 ml melk.

Doe de havermout met de melk in de blender tot je een beslag hebt dat eruit ziet als pannekoekenbeslag.

1 ei bijvoegen en eronder roeren met een vork/lepel/klopper/..

Bakken in een hete pan in boter/olie!

Beleggen naar smaak.

Ik at één pannenkoek met zelfgemaakte confituur en 1 pannenkoek met fijne stukjes appel, kaneel en een beetje honing.

MMMmmmmm…

Kus!

Isabel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s